Onze interventies voor stress & burn-out

Alle Burn inn interventies op een rijtje

Lees meer

Integraal jaarprogramma voor burn-out

Meer informatie

download de burn inn brochure

Vraag aan

Behandeling van stress en burn-out

Overmatige (werk)stress en burn-out zijn een van de hardst groeiende beroepsziekten. Het terugvinden van de balans is vaak een moeizaam en ongrijpbaar proces. Dat kan en moet anders.

Burn inn start altijd met de Stress Level Scan om inzicht te krijgen in de mate van stress die je ervaart. Vervolgens kiezen we onderbouwd voor de best passende interventie. Zo sta je snel weer vol energie in het leven.

Veel behandelprogramma's zijn gericht op de symptomen van stress en burn-out. Dit resulteert veelal in langer verzuim, terugval of onvolledig herstel. We gaan met een persoonlijke aanpak voor duurzaam herstel. Het gaat om het ontwikkelen van bewustzijn en veerkracht.

We werken dagelijks aan het optimaliseren van de behandelingen. We meten de effecten van de interventies en schaven bij waar nodig. Zo werken we dagelijks aan onze missie: 'Burn-out de wereld uit!'


Heb je last van stress of burn-out klachten?


Vraag een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek aan. We leggen je uit hoe wij je kunnen helpen en geven praktische oplossingen voor de eerste stappen naar herstel.