stress level scan

Iedereen ervaart wel eens stress. Bijvoorbeeld door de hoeveelheid werk, emotionele belasting of een verstoorde werk-privé balans. Hoeveel (ongezonde) stress ervaar jij? En waar komt die stress vandaan? Heb je voldoende hulpbronnen om te kunnen omgaan met de oorzaken en de gevolgen van die stress? De Stress Level Scan geeft hier inzicht in.

Hoe werkt het?
Je vult online een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst in. De invultijd is ±15 minuten. De meting laat zien hoe hoog je stressniveau is en welke factoren hierop van invloed zijn. In een sessie neem je met een ervaren stress coach de resultaten door en krijg je handvatten en tips om jouw spanning terug te brengen naar een aanvaardbaar en hanteerbaar niveau.
Op basis van jouw verhaal en de resultaten van de stress level scan kijkt de coach of een Burn inn programma passend is. Indien er vermoeden is dat er iets anders speelt, verwijst de coach je door. Zo krijg je altijd de hulp die jij nodig hebt. 

Aan de Stress Level Scan in combinatie met het persoonlijk advies zijn kosten verbonden. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Wat levert het op
De meting kan je helpen te bepalen of je (te)veel stress ervaart en waarom je momenteel misschien niet zo goed in je vel zit. Het uitgangspunt is jouw beleving van je werk en daarbuiten. Wat put je uit? Waarvan krijg jij energie? De Stress Level Scan is hét instrument om snel en effectief tot goede acties en interventies te komen.

Het resultaat:

  • Je ontdekt jouw mate van stress.
  • Je bent je bewust van wat stress veroorzaakt in jouw werk- en privéleven.
  • Je weet wat jou energie kost en waarvan je energie krijgt.
  • Je kunt met jouw rapport en het gesprek met de stress coach concreet aan de slag.
  • Je hebt inzicht in wat je kunt doen om te leren beter met stress om te gaan.

De Burn inn programma's
De Stress Level Scan zorgt ervoor dat we jou de begeleiding kunnen bieden die het beste bij je past. Wil je vast weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk bij 'Burn inn interventies' of download de brochure.