Coach

Miriam de Bont

Als Burn inn coach loopt Miriam een tijd met de deelnemer mee. Ze helpt haar coachees hun eigen effectieve leiderschap weer op te pakken waarbij leven en werk weer in balans komen.

Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ze geven aan dat ik goed luister, snel de kern pak,  vaak verbanden zie die inzicht geven, en dat ze adequate tips, adviezen en feedback krijgen. Confronteren en lachen gaan hand in hand. 

Mijn motto is “ruimte creëren voor groei”, zo ben ik ook na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven als marketeer, senior project manager en MT-lid, doorgegroeid naar mijn rol als coach. Inmiddels ben ik alweer 12 jaar in die rol actief én leef ik hiermee echt mijn passie. De coachjas past me zo goed, dat ik hem thuis soms vergeet uit te doen. Gelukkig word ik dan meteen teruggefloten door mijn man Joost, en mijn pubers Merel & Pepijn. Naast intens genieten van hen, lees ik graag een boek, ben ik vaak buiten in de tuin, wandel ik regelmatig met vriendinnen, speel ik trimhockey en vind ik het heerlijk om op mijn vakgebied continu bij te leren.