Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb ik een doorverwijzing nodig om te starten bij Burn inn?

Nee, je hebt geen doorverwijzing nodig om deel te nemen aan het behandelprogramma van Burn inn. Wanneer het vermoeden van een burn-out speelt kun je zelf, of op advies van de werkgever, altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Hierin kijken we of er daadwerkelijk sprake is van burn-out of dat er iets anders aan de hand is. Dit gesprek is kosteloos. Heb je het vermoeden, dan kun je hier het adviesgesprek aanvragen

Wat kost een kennismaking/adviesgesprek?

Een kennismaking of adviesgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Het doel is om de situatie te verkennen en uit te leggen hoe Burn inn kan helpen. Is er sprake van burn-out of is er toch iets anders aan de hand? Vraag hier een adviesgesprek aan.

Wat is de duur van de behandeling?

Het gehele behandelprogramma heeft een periode van 12 maanden. Tijdens de eerste 3 maanden staat herstel centraal. De daaropvolgende 3 maanden richten we ons op groei. Tijdens de laatste 6 maanden werken we aan terugvalpreventie en bouwen we aan een duurzaam herstel.

Wat zijn de kosten van de behandeling?

De kosten voor het behandelprogramma incl. groepsinterventies bedragen €5.995,00. De kosten voor een individueel traject bedragen €4.195,00. In onze brochure vind je een overzicht van alle onderdelen en bijbehorende contacturen. Deze kun je hier downloaden.

Worden de kosten door de zorgverzekeraar vergoed?

Nee, de kosten voor de behandeling van Burn inn worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Dit omdat burn-out niet als officiële ziekte wordt erkend.

Heeft Burn inn een wachtlijst?

Nee, eens per twee maanden start er een groep, maar je kunt altijd direct starten met individuele begeleiding. Je bent dus niet afhankelijk van een wachtlijst.

Op welke locatie vinden de sessies/trainingen plaats?

Alle persoonlijke coachsessies en groepssessies van 1 dag(deel) vinden plaats bij Burn inn. Wij zijn gevestigd in het gebouw van Schouten & Nelissen in Zaltbommel. De meerdaagse trainingen zijn extern.

Wat maakt de behandeling van Burn inn anders dan andere behandeling?

Bij Burn inn gaat het verder dan enkel gesprekken met een coach. We kijken naar balans tussen hoofd, hart en lichaam. Hierbij gaan we ook aan de slag met je voeding en beweging. Daarnaast meten we ook de resultaten/voortgang tijdens het traject. Zo maken we het herstel inzichtelijk. Ook bevat het programma terugvalpreventie. Zo werken we aan duurzaam herstel en een betere versie van jezelf.

Moet je medicijnen slikken voor het programma

Nee, we werken niet met medicijnen.

Is het mogelijk om alleen de metingen af te nemen?

Nee, het is niet mogelijk om enkel de metingen af te nemen. Deze zijn onderdeel van het programma en worden niet los aangeboden.

Zijn de groepssessies verplicht? / Is het mogelijk alleen individuele coaching af te nemen?

Het standaard programma van Burn inn bestaat uit groepsinterventies en individuele coaching. Deze combinatie biedt de beste ondersteuning voor een duurzaam herstel. In uitzonderingsgevallen is het mogelijk een individueel programma te volgen.