onze integrale behandeling voor burn-out

In 5 stappen naar herstel

Lees meer

Onderdelen van de behandeling

Lees meer

Brochure aanvragen

Vraag aan

Behandeling van burn-out

Burn-out is een van de hardst groeiende beroepsziekten. Het terugvinden van de balans is vaak een moeizaam en ongrijpbaar proces. Dat kan en moet anders. Burn inn diagnosticeert burn-out en biedt een integrale behandeling met aandacht voor hoofd, hart en lichaam. We werken in 5 stappen aan het herstel van aan burn-out. Zo staat de deelnemer snel weer vol energie in het leven.

Veel behandelprogramma's zijn gericht op de symptomen van burn-out. Dit resulteert veelal in langer verzuim, terugval of onvolledig herstel. We gaan met een persoonlijke aanpak voor duurzaam herstel. Het gaat om het ontwikkelen van bewustzijn en veerkracht.

We werken dagelijks aan het optimaliseren van de behandeling. We meten de effecten van de interventies en zorgen voor wetenschappelijke validatie. Onze inzichten delen we door middel van publicaties. Zo werken we dagelijks aan onze missie: 'Burn-out de wereld uit!'


Heb je zelf last van burn-out klachten?


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Is er daadwerkelijk sprake van burn-out of speelt er iets anders? We leggen je uit hoe wij je kunnen helpen en geven praktische oplossingen voor de eerste stappen naar herstel.