Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wanneer je een vrijblijvende afspraak maakt, ga je in gesprek met één van onze stress- en burn-out adviseurs. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en de klachten die je ervaart. De adviseur legt uit hoe Burn inn hierbij kan helpen. Het gesprek is kosteloos.

Voor het adviesgesprek ben je van harte welkom bij Burn inn in Zaltbommel. Vind je het niet prettig om de weg op te gaan of heb je geen vervoer? Geen probleem. Skype, bellen of een afspraak bij jou in de buurt behoren ook tot mogelijkheden.

Speelt er iets anders?

Ook wanneer er iets anders aan de hand blijkt te zijn, helpen we je op weg. Soms lijken burn-outklachten op klachten die je kunt ervaren bij depressie, trauma of de overgang. Daarom is het van belang om eerst te kijken of er echt sprake is van burn-out.

Wanneer de adviseur het vermoeden heeft dat er een andere oorzaak is voor jouw klachten, kan er een vervolgafspraak gemaakt worden met onze psychotherapeut.
Een psychotherapeut kan door middel van diagnostiek vaststellen wat er aan de hand is en verwijst je naar de juiste hulpverlener. Zo krijg je gegarandeerd de hulp die past bij wat jij nodig hebt.

Wil je meer informatie over het programma van Burn inn? Download hier de brochure.

Liever zelf bellen of mailen?

Heb je vragen of wil je graag meer informatie voordat je een afspraak maakt? Neem gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.