Masterclass: Integrale aanpak van stress en burn-out

Burn inn opent dinsdag 25 juni wederom haar deuren voor de gratis masterclass 'De integrale aanpak van stress en burn-out'! 

Programma

Tijdens deze ochtend delen sprekers Bram Bakker en Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC hun visie op het onderwerp stress en burn-out. 

Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC geeft antwoord op de vraag hoe een organisatie grip kan creëren op een positief werkklimaat zónder overmatige stress.
Bram Bakker gaat na de pauze op zijn eigen tegendraadse manier in op het belang van een integrale aanpak bij stress en burn-outklachten. Aandacht voor hoofd en hart en lichaam staan hierin centraal.

Sprekers

Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC

Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC

is Directeur Research bij Schouten & Nelissen en als onderzoeker verbonden aan de vakgroep Arbeids- en Organisatie Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De afgelopen 15 jaar heeft zij zich binnen profit en non-profit organisaties bezig gehouden met vraagstukken rondom vitaliteit, medewerker- en  organisatieontwikkeling, prestaties en duurzame inzetbaarheid.

Bram Bakker

Bram Bakker

heeft als medisch specialist op veel uiteenlopende plekken in de gezondheidszorg gewerkt. In GGZ-instellingen, maar ook in algemene ziekenhuizen. In zijn traditionele doktersopleiding stond het zogenaamde medische model centraal. Als publicist heeft hij zich hier de afgelopen jaren al kritisch over uitgelaten. Toen hij zelf ziek werd en aan de andere kant van het bureau belandde, ervoer hij aan den lijve de beperkingen die de manier van werken van artsen met zich meebrengt.

Voor wie

Van harte welkom zijn HR(M)-managers, verzuimmanagers, huisartsen, bedrijfsartsen, praktijkondersteuners en leidinggevenden die met burn-out in hun organisatie te maken hebben. Je bent zoekende naar een goede behandeling voor uitgevallen werknemers of patiënten en je wilt meer weten over een diagnose en de succesfactoren voor herstelgarantie en terugvalpreventie.

Prijs

De toegang voor de masterclass is gratis. Graag delen wij onze kennis en visie over stress en burn-out. Het onderwerp is continu in ontwikkeling en zeer actueel. Burn-out is momenteel beroepsziekte nummer 1. Dat willen we veranderen.

Ochtend programma

09.30 - 10.00 Ontvangst
10.00 - 11.00


Masterclass 'Grip op een positief werkklimaat'
Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC

11.00 - 11.15 Pauze
11.15 - 12.30


Masterclass 'Integrale behandeling van een burn-out' 
Bram Bakker

12.30 - 13.15 Lunch

Locatie:

Schouten & Nelissen 
Van Heemstraweg West 5 
5301PA Zaltbommel

Routebeschrijving