Aanmelden Masterclass

Burn inn organiseert 27 juni een gratis masterclass 'De beste behandeling voor burn-out'.

Wegens groot succes organiseren wij wederom onze masterclass. Twee vooraanstaande sprekers geven hun visie op het onderwerp 'De beste behandeling voor burn-out'.

Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC geeft de do's en don'ts van een organisatie om medewerkers optimaal te faciliteren bij het terugkeren na een burn-out.
Albert Sonnevelt gaat terug naar de kern van een burn-out. Hij geeft inzicht in oorzaken en risico's en sluit af met praktische oplossingen om de weg naar herstel in te slaan. 

Van harte welkom zijn HR(M)-managers, verzuimmanagers en leiders die met burn-out in hun organisatie te maken hebben. Je bent zoekende naar een goede behandeling voor uitgevallen werknemers en je wilt meer weten over een diagnose en de succesfactoren voor herstelgarantie en terugvalpreventie.

Meld je onderaan de pagina vast aan om verzekerd te zijn van een plekje.

Locatie
Schouten & Nelissen, Van Heemstraweg West 5, Zaltbommel

Toegang
Gratis

Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC

Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC

is werkzaam als Directeur Research bij organisatiebureau Schouten & Nelissen en als wetenschapper verbonden aan de vakgroep Arbeids- en Organisatie Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt

is ondernemer, vooraanstaand expert op het gebied van stress en burn-out en ervaringsdeskundige. Auteur van 5 boeken; Microbreaks, Kiezen vanuit je hart, De Levenscode, Geluk(t) en Ontdek je Passie. Voor Burn inn ontwikkelde hij het ‘Burn-out coachprogramma’.

Programma

09.30 - 10.00 Ontvangst
10.00 - 11.00


Masterclass 'Duurzaam vitaal werken na een burn-out' 
Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC

11.00 - 11.15 Pauze
11.15 - 12.15


Masterclass 'De kern van een burn-out' 
Albert Sonnevelt

12.15 - 13.15 Lunch

Locatie: Schouten & Nelissen Zaltbommel, Van Heemstraweg West 5 

 

 


Kom je ook 27 juni?