Over Burn inn

Burn-out is een van de hardst groeiende beroepsziekten. Het terugvinden van de balans is vaak een moeizaam en ongrijpbaar proces. Dat kan en moet anders. Burn inn diagnosticeert burn-out en biedt een integrale behandeling met aandacht voor hoofd, hart en lichaam. Dagelijks werkt Burn inn aan het optimaliseren van de behandeling voor burn-out. We meten de effecten van onze interventies en zorgen voor wetenschappelijke onderbouwing en validatie. Wat volgt is een persoonlijke aanpak. Onze inzichten delen we door middel van publicaties. Zo werken wij dagelijks aan onze missie ‘burn-out de wereld uit!’

 

Contact

Burn inn hoofdkantoor
Van Dam van Isseltweg 2
4191 KC Geldermalsen
T. 088-1331200
E. info@burninn.nl

Heb je vragen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Routebeschrijving

Burn inn is gevestigd aan de Van Dam van Isseltweg 2 in Geldermalsen. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Schouten & Nelissen

Burn inn is een Schouten & Nelissen company. Schouten & Nelissen ontwikkelt mensen, teams en organisaties. Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door het persoonlijk succes van de mensen die er werken. Ons motto luidt niet voor niets: ‘het schip is zo sterk als zijn bemanning’. En dus gaan onze trainers, coaches en adviseurs graag aan de slag met mensen, om hun potentieel vrij te maken en te verbinden met organisatiedoelstellingen. Individueel of in teamverband, vanuit concrete doelen en ambities. Dit leidt tot verbetering van de resultaten, plezier in het werk en versnelling van innovatie!