Burn inn: route, contact en het team

Over Burn inn

Burn-out is een van de hardst groeiende beroepsziekten. Het terugvinden van de balans is vaak een moeizaam en ongrijpbaar proces. Dat kan en moet anders. Burn inn diagnosticeert burn-out en biedt een integrale behandeling met aandacht voor hoofd, hart en lichaam. Dagelijks werkt Burn inn aan het optimaliseren van de behandeling voor burn-out. We meten de effecten van onze interventies en zorgen voor wetenschappelijke onderbouwing en validatie. Wat volgt is een persoonlijke aanpak. Onze inzichten delen we door middel van publicaties. Zo werken wij dagelijks aan onze missie ‘burn-out de wereld uit!’

 

Contact

Burn inn hoofdkantoor
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel

T. 088-1331200
E. info@burninn.nl

Heb je vragen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Routebeschrijving

Vanaf het treinstation Zaltbommel:

Vanaf het NS station: Je loopt naar de provinciale weg en slaat rechtsaf richting stad (volg borden bedrijventerrein de Waluwe). Je loopt onder het viaduct door en na 100 meter zie je aan de linkerkant ons pand.

Vanaf de A2 uit de richting Utrecht:

Je neemt de afslag Zaltbommel en gaat rechtsaf (richting Zaltbommel). Bij de eerstvolgende stoplichten ga je rechtsaf (bedrijventerrein de Waluwe). Na 1500 meter buigt de weg naar rechts. Meteen na de bocht kun je rechtsaf ons parkeerterrein op.

Vanaf de A2 uit de richting Den Bosch:

Je neemt de afslag Zaltbommel en gaat bij de stoplichten linksaf (richting Zaltbommel). Vervolgens ga je bij de tweede stoplichten rechtsaf (bedrijventerrein de Waluwe). Na 1500 meter buigt de weg naar rechts. Meteen na de bocht kun je rechtsaf ons parkeerterrein op.