Masterclass: Integrale aanpak van stress en burn-out

Op dit moment is er (nog) geen nieuwe masterclass gepland. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste geïnformeerd te worden over de volgende masterclass.

Voor wie

Van harte welkom zijn HR(M)-managers, verzuimmanagers, huisartsen, bedrijfsartsen, praktijkondersteuners en leidinggevenden die met burn-out in hun organisatie te maken hebben. Je bent zoekende naar een goede behandeling voor uitgevallen werknemers of patiënten en je wilt meer weten over een diagnose en de succesfactoren voor herstelgarantie en terugvalpreventie.

Prijs

De toegang voor de masterclass is gratis. Graag delen wij onze kennis en visie over stress en burn-out. Het onderwerp is continu in ontwikkeling en zeer actueel. Burn-out is momenteel beroepsziekte nummer 1. Dat willen we veranderen.

Programma

Afgelopen 25 juni opende Burn inn wederom haar deuren voor de gratis masterclass 'De integrale aanpak van stress en burn-out'. Tijdens deze ochtend deelden sprekers Bram Bakker en Sascha Kraus MSc. hun visie op het onderwerp stress en burn-out. 

Sascha Kraus MSc gaf antwoord op de vraag hoe een organisatie grip kan creëren op een positief werkklimaat zónder overmatige stress.
Bram Bakker ging na de pauze op zijn eigen tegendraadse manier in op het belang van een integrale aanpak bij stress en burn-outklachten. Aandacht voor hoofd en hart en lichaam stonden hierin centraal.