Stresspreventie voor organisaties

In samenwerking met Schouten & Nelissen biedt Burn inn organisaties begeleidingstrajecten aan om werkstress op de werkvloer aan te pakken.
 
Onder begeleiding van één van onze stress- en vitaliteitsexperts gaat een ‘eigen’ actieteam aan de slag met het versterken van een positief en stressvrij werkklimaat. De trajecten duren zo’n vier tot zes maanden met als doel een organisatieverandering in het omgaan met (werk)stress.

Mede-eigenaar veranderproces

Het actieteam bestaat uit verschillende vertegenwoordigers uit de organisatie. Samen met het actieteam wordt de best passende aanpak gekozen. Het actieteam werkt vervolgens onder begeleiding van de stress- en vitaliteitsexpert aan het verminderen van de ervaren werkdruk en aan het verhogen van het werkplezier. Met deze aanpak wordt de organisatie nadrukkelijk mede-eigenaar van het veranderproces, zodat de medewerkers goed en gezond werken in hun organisatie kunnen borgen en bewaken.

Heb je vragen over de kosten van stresspreventie begeleidingstrajecten of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op met een van onze organisatieadviseurs.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de behandelmethode van Burn inn? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.