Betrouwbare diagnose en persoonlijk programma

Doorverwijzen

Het aantal mensen met een burn-out neemt nog steeds toe. Zoek je naar een goede behandeling om door te verwijzen? Burn inn biedt een uniek programma gericht op effectief herstel.

Persoonlijk programma
Met een persoonlijk programma richten we ons op hoofd, hart en lichaam. We willen graag weten of wat we doen werkt. We starten daarom altijd met een wetenschappelijk onderbouwde en betrouwbare metingen. Lichamelijke metingen zijn hiervan een belangrijk onderdeel. Ook tijdens het programma meten we de effecten van onze interventies. Werkt iets niet voldoende? Dan passen we het programma aan.

Wetenschappelijke onderbouwing
Bij Burn inn vinden we een wetenschappelijke onderbouwing belangrijk. We gebruiken daarom instrumenten voor diagnostisering, meten de effecten van onze interventies en valideren onze methoden. Hierdoor kunnen we er ook over publiceren en worden onze resultaten inzichtelijk voor anderen. Zo delen we onze ervaringen en werken we dagelijks aan de beste behandeling voor burn-out.

In vijf stappen naar herstel

Het Burn inn programma duurt een jaar en bestaat uit vijf stappen. Na drie maanden maakt de cliënt weer een start met werk.


Masterclass voor verwijzers


Ben je benieuwd naar de behandeling van Burn inn, maar ook naar het onderwerp burn-out in het algemeen? Je bent van harte uitgenodigd voor de gratis masterclass: De beste behandeling voor burn-out.


Meer informatie?

Wil je meer informatie over de behandelmethode van Burn inn neem dan contact op met Wies van Beek onze relatiemanager. Zij vertelt je graag meer.