Wat is een burn-out en hoe herken je het

Meten = Weten! Doe de Stress Level Scan

Ik wil meer informatie

Meer weten over de aanpak van Burn inn?

Ik wil meer informatie

Vrijblijvend advies aanvragen?

Ik wil advies

Download de brochure


Ontvang je graag meer informatie over de werkwijze van Burn inn?


Ervaringen

Lieke: ‘Ik heb ontdekt wat ik echt wil’

‘Op mijn werk als directiesecretaresse had ik een conflict met een collega. Dat duurde al een jaar. Ik ging daarom elke dag met tegenzin naar mijn werk. Ik voelde me helemaal niet gesteund door mijn manager en ook niet gewaardeerd. Ondertussen moest ik mijn moeder helpen met de zorg voor mijn zieke vader. Ik raakte steeds vermoeider, ik sliep slecht en was regelmatig een paar dagen ziek. Elke keer probeerde ik mezelf weer op te peppen en toch op te staan, maar ineens ging het niet meer. Ik was echt op.

Tijdens mijn behandeling hebben we het veel gehad over mijn gevoel voor eigenwaarde en wat ik daarvoor nodig had. Ik ontdekte dat ik erg afhankelijk was van complimenten uit mijn omgeving. Nu weet ik dat ik die helemaal niet nodig heb om me gewaardeerd te voelen.

Maar mijn grootste eye-opener? Dat ik mijn werk eigenlijk helemaal niet leuk vond. Veel liever wilde ik creatiever bezig zijn. Dat ik een burn-out nodig had om dat te ontdekken. Ik werk nu als zelfstandig ondernemer en voel me beter dan ooit.’

Deze klantverhalen zijn gebaseerd op werkelijke klantcases. In verband met de privacy zijn de namen gefingeerd. De mensen op de foto zijn niet de mensen in het verhaal.

Meer klantverhalen? Lees ze hier.