onze aanpak

Is er sprake van burn-out of heeft de medewerker last van (overmatige) stress? Dat maakt verschil voor de te volgen behandeling. Daarom start een Burn inn behandelprogramma met het bepalen van het stressniveau van de medewerker. Zo kan onderbouwd worden gekozen voor het best passende behandelprogramma. Wil je graag eerst persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken? Neem gerust contact met ons op.

interventies

Interventies voor (werk)stress
Wanneer blijkt dat de medewerker last heeft van overmatige (werk)stress zal één van de volgende interventies het meest passend zijn:

 • Groepstraining Persoonlijke Stressbestendigheid
 • Stress coaching
 • Stress coaching & Lifestyle Advies
 • Terugvalpreventie: De burn-out voorbij

Interventies voor burn-out
Komt uit de Stress Level Scan naar voren dat de werknemer een zware mate van overbelasting ervaart, zal een jaarprogramma het meest passend zijn:

 • Het integraal jaarprogramma (groep)
 • Het integraal jaarprogramma (individueel)

Onze aanpak is

 1. Integraal
  Onze behandeling richt zich op hoofd, hart en lichaam. Hoe komen die in balans? Dat betekent dat we kijken naar alle aspecten van iemands leven.
 2. Persoonlijk
  De medewerker met  stress of burn-out staat centraal. Met een vast team aan begeleiders bekijken we welke behandeling nodig is. We houden rekening met iemands levens- en loopbaanfase. 
 3. Resultaatgericht
  We willen zeker weten dat onze interventies werken. We doen tussentijdse metingen om groei inzichtelijk te maken. Werkt iets niet voldoende? Dan passen we de aanpak aan. Zo werkt je medewerker gegarandeerd naar duurzaam herstel.

Vraag de informatiebrochure aan

In de informatiebrochure vind je de volledige informatie over het Burn inn behandelprogramma. 

Laat je e-mailadres achter ontvang de brochure direct per mail. Geen mail ontvangen? Check ook het mapje voor ongewenste e-mail.

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail.