Over onze aanpak

Burn inn stelt met een multidisciplinaire meting de fysieke en mentale mate van burn-out bij de medewerker vast. Het daaropvolgende integrale programma biedt herstelgarantie en terugvalpreventie. We meten continu de effecten van het herstel en zorgen daarnaast voor wetenschappelijke onderbouwing en validatie van het programma. 

Het programma

Het programma combineert groepsinterventies met individuele coachsessies en online ondersteuning. Alle aspecten van het leven van de medewerker komen aan bod: voeding, beweging, ontspanning, werk, mindset, relaties en zingeving. We bieden specifieke programmaonderdelen voor de inner circle (familie, vrienden en collega’s). 

Onze aanpak is

  1. Integraal
    Onze behandeling richt zich op hoofd, hart en lichaam. Hoe komen die in balans? Dat betekent dat we kijken naar alle aspecten van iemands leven: voeding, beweging, ontspanning, werk en privé.
  2. Persoonlijk
    De medewerker met burn-out staat centraal. Met een vast team aan begeleiders bekijken we welke behandeling nodig is. We houden rekening met iemands levens- en loopbaanfase. 
  3. Resultaatgericht
    We willen zeker weten dat onze interventies werken. Lichamelijke metingen zijn hiervan een belangrijk onderdeel. Ook tijdens het programma meten we de effecten van onze interventies. Werkt iets niet voldoende? Dan passen we de aanpak aan. Zo werkt je medewerker gegarandeerd naar snel en duurzaam herstel.

Balans terug in vijf stappen
Burn inn helpt bij het terugvinden van de balans tussen hoofd, hart en lichaam. Zo ontstaat ruimte voor de medewerker om weer krachtig in het leven te staan. Gedurende een jaar werken we in vijf stappen aan permanent herstel.

Vraag de informatiebrochure aan

In de informatiebrochure vind je de volledige informatie over het Burn inn behandelprogramma. 

Laat je e-mailadres achter ontvang de brochure direct per mail. Geen mail ontvangen? Check ook het mapje voor ongewenste e-mail.

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de behandelmethode van Burn inn? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.